+86 15221069629 XNUMX XNUMX
EN
Всички категории

Изложба News

Ти си тук : Начало>Новини>Изложба News

Oriplas Machinery очаква да ви срещне на 6-то PAKPLAS Expo 2019

Време: 2019-10-31 Хитове : 3

Suzhou Oriplas Machinery винаги се стреми към най-добро качество и по-добро обслужване на клиентите. От създаването си, Suzhou Oriplas Machinery притежава голяма репутация на вътрешния и чуждестранния пазар. За да накараме все повече хора по целия свят да знаят повече за нас, решаваме да присъстваме на 6-то PAKPLAS Expo 2019. Той ще се проведе на 4 - 6-ти през ноември 2019 г. Ние сме професионален производител на машини за екструдиране на пластмаси. Ще ви чакаме там. Номерът на нашия щанд е A90. Добре дошли в запитването и посетете нашия щанд.

5f2538459c4c6

Асоциацията на производителите на пластмаси в Пакистан се ангажира да демонстрира пакистанската индустрия за производство на пластмаси у нас и в чужбина, насърчавайки развитието на индустрията за преработка на пластмаси, обединявайки и развивайки сътрудничеството между компаниите и насърчавайки участието на частни лица и компании в индустрията за преработка на пластмаси и търговия с пластмаси.

През 2019 г. панаирският панаир на пластмасите е не само изложение в производството на пластмаси, но предоставя на специалистите във всички отрасли възможността да показват продукти, да научат растеж и социално взаимодействие в цялата индустриална верига.

Ще изнесем най-новата ни машина за екструдер за пластмаса и машина за производство на PE тръби на изложението, за да я покажем на нашите посетители и да накараме всички да знаете повече за нашите продукти и нашата компания. В същото време ще изпратим там нашия старши инженер и най-опитен продавач, който да представи нашите продукти на посетителите. Те ще отговорят професионално на всички ваши въпроси със своите познания за технологиите и продуктите.

Suzhou Oriplas Machinery Co. Ltd се намира в индустриалната зона Taicang Shuang Feng, град Суджоу, това е високотехнологична и иновативна компания, която е посветена на изследователската и развойна дейност на оборудването за екструдиране на пластмасови и висококачествени пластмаси. Обхватът на работа е от индустрията за екструдиране на тръби, промишлеността на машини за екструдиране на профили и машината за гранулиране и други приложения, до сглобяването на оборудване, предоставящо решения за единични, двушнекови екструдерни форми и друго оборудване надолу по веригата. Според различните нужди на клиентите, осигурявайки специална дизайнерска линия за екструдиране, която е енергийно ефективна и интелигентна.